Στέφανος Κορκολής: Η μάχη με τον καρκίνο συνεχίζεται (Video)

Στέφανος Κορκολής: Η μάχη με τον καρκίνο συνεχίζεται (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (05/05) ο γνωστός μουσικός Στέφανος Κορκολής, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο συνθέτης αναφέρθηκε στην πολύχρονη καριέρα του, την δύσκολη εφηβεία, τους λόγους που εγκατέλειψε το Παρίσι και την περιπέτεια της υγείας του.

Δίνοντας όλα αυτά τα χρόνια γενναία μάχη ενάντια στον  καρκίνο συνεχίζει να κάνει όνειρα βλέποντας και αντιμετωπίζοντας τα πράγματα στη ζωή του κάπως διαφορετικά.

Χρόνιος και φανατικός καπνιστής κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τον ύπουλο εχθρό.

Aκολουθεί απόσσπασμα από την εκπομπή:

«Πέρασα μια πάρα πολύ δύσκολη εφηβεία. Είχε αρρωστήσει η μητέρα μου. Από ένα σπίτι γεμάτο χαρά, ξαφνικά έκλεισαν οι κουρτίνες και σκοτείνιασαν όλα. Αντέδρασα. Τελείωσα κάποια στιγμή το σχολείο – το ένα από τα πολλά που άλλαξα- και πήγα στο Παρίσι. Είχα αρχίσει να κάνω σημαντικές δουλειές στο Παρίσι και δεν είχα κανέναν σκοπό να γυρίσω πίσω. Συνέβη κάτι οικογενειακό και έπρεπε να επιστρέψω. Ήταν δική μου επιλογή, η μητέρα μου δεν το ήθελε ποτέ»

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία συνεχίζεται, κάνω όνειρα της επόμενης στιγμής. Από τότε που άρχισε αυτή η περιπέτεια άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν ένα σοκ. Την στιγμή που το μαθαίνεις, χάνεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Ενώ δυστυχώς έχει γίνει μια αρρώστια της διπλανής πόρτας. Όταν μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε εσένα, τοποθετείς τα πράγματα διαφορετικά. Εγώ ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Είδα στις διάφορες θεραπείες που έχω κάνει, ανθρώπους με χειρότερες μορφές καρκίνου. Εμένα με κατέστρεψε το τσιγάρο και θα το λέω πάντα αυτά, το τσιγάρο όντως προκαλεί καρκίνο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter