Στέφανος Μάνος: Ούτε ένας βουλευτής δεν ζήτησε από τη Novartis αποζημίωση επειδή λάδωνε Έλληνες αξιωματούχους!

Οργισμένος εμφανίστηκε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Στέφανος Μάνος για τη στάση των βουλευτών κατά τη συζήτηση της υπόθεσης Novartis

Όπως μάλιστα επισημαίνει: 

«Εξοργίζομαι με τους βουλευτές μας. Καταδικάστηκε η Novartis από τους Αμερικανούς με 310 εκ. $ επειδή λάδωνε Έλληνες αξιωματούχους. Δεν βρέθηκε ένας βουλευτής να ζητήσει επιβολή ίσου η μεγαλύτερου προστίμου από την Ελληνική κυβέρνηση. Στη φλυαρία πρώτοι, στο δια ταύτα μηδέν!»

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και μια άλλη ανάρτηση του Στέφανου Μάνου:

«Εξοργίζομαι και με τις εφημερίδες. Ενενήντα ή και περισσότερα λεπτά μιλούσε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να αποσείσει τις εναντίον του κατηγορίες. Τα ΝΕΑ κατάφεραν να συντμήσουν τα 90 λεπτά σε 4 λέξεις. Η Καθημερινή σε 20 λέξεις και μια φωτογραφία. Εγώ έμεινα με τις προκαταλήψεις μου»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.