Στέφανος Χίος: «Δεχόμουν απειλές» είπε στην πρώτη του κατάθεση

Στέφανος Χίος: «Δεχόμουν απειλές» είπε στην πρώτη του κατάθεση

Την πρώτη του κατάθεση έδωσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής μετά την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Η κατάθεσή του ήταν σύντομη και όπως είπε στους αστυνομικούς «δεχόταν απειλές για την αποκαλυπτική δημοσιογραφία που ασκεί». 

Επίσης ο δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που έφτασε στο σπίτι του και ετοιμαζόταν να μπει στο γκαράζ, ένας κουκουλοφόρος πλησίασε με γρήγορα βήματα την μεριά του αυτοκινήτου από την οποία βρισκόταν ο Στέφανος Χίος, και πυροβόλησε δυο φορές κατά πάνω του με τις σφαίρες να τον πετυχαίνουν σε λαιμό και στήθος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα, η οποία χτύπησε το χέρι του δράστη ενώ άρχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή ο κουκουλοφόρος ενώ του είχε μπλοκάρει και το όπλο των 9mm.

Η αστυνομία θα επισκεφθεί και πάλι τον Στέφανο Χίο για περαιτέρω πληροφορίες, ενώ ο δημοσιογράφος παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ. 

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται βιντεοληπτικό υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του Στ. Χίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter