Στελέχη, κουμπάροι, καταδικασμένοι, υπόδικοι… άριστοι. Κοίτα, ποιοι θέλουν να μας σώσουν, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Στελέχη, κουμπάροι, καταδικασμένοι, υπόδικοι… άριστοι. Κοίτα, ποιοι θέλουν να μας σώσουν, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

-Κοίτα, ποιοι θέλουν να μας σώσουν. Διώξεις σε 9 κομματικούς ταμίες για τα θαλασσοδάνεια των 250 εκατομμυρίων ευρώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Εκλεκτοί και του εισαγγελέα 19 άριστοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

-Αποκάλυψη για τον Νίκο Γεωργιάδη. Δυο ακόμη παιδιά-θύματα αναφέρει το ένταλμα της INTERPOL. Καραμπινάτη μεθόδευση των ελληνικών δικαστικών αρχών για μην του ασκηθεί δίωξη.

-Οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα. Λογοκρισία που θα ζήλευε και η χούντα. Δικτατορία των πολυεθνικών στον λόγο του διαδικτύου επέβαλαν Κομισιόν, λόμπι και Ευρωκοινοβούλιο.

-Τα 3 «Π» του κυρίου διοικητή. Οι εντιμότατοι φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα. Ο κεντρικός τραπεζίτης έβαλε τους υπόδικους να φυλάνε τα πρόβατα.

-Προσλήψεις: Διορισμοί 15.500 στο δημόσιο εντός του 2019.

-Φορολογικές δηλώσεις: Ο διάβολος κρύβεται στα… τεκμήρια.

-Δεξιό παρακράτος εναντίον Podemos. Πώς η μυστική ομάδα «Πατριωτική Ταξιαρχία» που συγκρότησε στην αστυνομία η κυβέρνηση Ραχόι συκοφαντούσε πολιτικούς αντιπάλους του Λαϊκού Κόμματος.

-Τιμ Μπάρτον: «Ο Ντάμπο είναι ο τύπος του περιθωρίου». Αποκλειστική συνέντευξη με τον εμβληματικό σκηνοθέτη.

-Παντελής Θαλασσινός: «Αν έχεις πολιτική δράση το κράτος σε περιθωριοποιεί». Συνέντευξη με τον τραγουδοποιό.

-Γιώργος Χρηστάκης: «Η τέχνη αποτελεί εργαλείο για την αποδοχή των ΑμεΑ». Συνέντευξη με τον χορευτή, χορογράφο και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter