Στέλεχος της ΝΔ «ονειρεύεται» και άλλη αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό

Στέλεχος της ΝΔ «ονειρεύεται» και άλλη αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό

Για το ευρύ κοινό το όνομα δεν σημαίνει πολλά, ωστόσο για τον στενό κομματικό πυρήνα της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και ειδικά στον Πειραιά είναι μια γνωστή φυσιογνωμία.

Ο Βασίλης Τοκάκης είναι ο άνθρωπος που ως μέλος της Π.Ε της ΝΔ έβαλε την 50ή υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη, (30 λεπτά πριν λήξει η προθεσμία).

Έχει διατελέσει υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά αλλά και των Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε εγκαταλείψει τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για να να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & ΕΚΕ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο ίδιος, στέλεχος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Γιάννη Μώραλη, του εξ απορρήτων του Βαγγέλη Μαρινάκη ανεβάζει λοιπόν μια φωτογραφία στο Facebook, λίγο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και όταν πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 βουλευτές:

151+1

Αν αυτό το συνδυάσεις και με τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη περί «χούντας που θα πέσει σε λίγους μήνες» φράση που έχει καταγραφεί σε βίντεο, δημιουργεί πολλά ερωτήματα αφήνοντας ικανό χώρο να σκεφτεί κανείς για «μεθοδεύσεις» με στόχο βουλευτές για την πτώση της κυβέρνησης.

Τελικά ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις;

Μόλις χθες η κυβέρνηση, έδειχνε δύο επιχειρηματίες: Έναν στον Πειραιά και έναν στη Θεσσαλονίκη που δρουν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter