Στέλιος Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών

Στέλιος Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών», ανέφερε στο μπρίφινγκ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «δεν ασχολούμαστε με τις φοβίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για το Άγιο Φως, είπε ότι «έχουμε εξασφαλίσει την μεταφορά του στην χώρα και την μεταφορά του ανά την Ελλάδα». Ακολούθως, σημείωσε ότι η Εκκλησία έχει δείξει υπεύθυνη στάση και έχει πάρει δύσκολες αποφάσεις. Όσο για τις ημέρες του Πάσχα είπε ότι «θα φροντίσουμε να μην υπάρξει συνωστισμός, αυτό το διάστημα ισχύει ότι μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών». Όσο για τα μέτρα αποφυγής του συνωστισμού είπε ότι θα υπάρξει συνεννόηση με την Ιεραρχία της Εκκλησίας.

Για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η κυβέρνηση επιδοτεί την ανεργία» απάντησε ότι «Μιλάμε για την μεγαλύτερη κρίση που βιώνει ο πλανήτης. Η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις απολύσεις από τις 18 Μαρτίου, δείχνει ότι η κυβέρνηση προσταετεύει την εργασία». Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα ταμειακά διαθέσιμα με σύνεση και προσοχή ώστε η Ελλάδα να μην βρεθεί ξανά στο επίκεντρο μίας οικονομικής κρίσης. Το συνολικό πακέτο πάντως είπε ανέρχεται σε 24 δις. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter