Στέλνουν αστυνομικούς στην Αθήνα από την επαρχία ενόψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή

Στέλνουν αστυνομικούς στην Αθήνα από την επαρχία ενόψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή

Στέλνουν αστυνομικούς στην Αθήνα από την επαρχία για να στελεχώσουν τα ΜΑΤ ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου γιά την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής!

Σάλο έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ η σημερινή αιφνιδιαστική εντολή της ηγεσίας προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της επαρχίας να στείλουν άμεσα αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ προκειμένου αυτοί να στελεχώσουν τις διμοιρίες των ΜΑΤ , ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί από τις περιοχές Ηλείας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Αχαΐας , αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να αναχωρήσουν για την Αθήνα αφήνοντας πίσω τους μεγάλο κενό καθώς πολλές υπηρεσίες θα βρεθούν με ελάχιστα άτομα.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα της παραμονής των αστυνομικών από την επαρχία στην Αθήνα , καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα αλλά και την τροπή και την ένταση που ενδέχεται να λάβουν οι όποιες εκδηλώσεις των φορέων.

Πάντως αστυνομικοί που θέλησαν για ευνόητους λόγους να τηρήσουν την ανωνυμίας τους ανέφεραν ότι είναι τουλάχιστον άδικο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να χρησιμοποιεί αστυνομικούς της επαρχίας «ως σάκο του μπόξ» προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει για να καταστείλει τις εκδηλώσεις η τις διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής , την οποία έτσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter