Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Στη Βουλή η δικογραφία για το Ντυνάν μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Την διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τους πρώην υπουργούς Άδ. Γεωργιάδη, Π. Μηταράκη, Κ. Χατζηδάκη, Αν. Λυκουρέντζο και Μ. Βορίδη περιέχει δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή και αφορά στην υπόθεση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Πρόκειται για την υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος που σχετίζεται με τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, που αποκάλυψε πριν περίπου δύο μήνες η εφημερίδα Documento.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τη δικογραφία με Α.Β.Μ. ΕΔ 2014/338, που σχηματίστηκε για την υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν». Για την υπόθεση επισυνάπτεται πλήρης φάκελος από την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, με την οποία εξετάζεται η διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην Υπουργών Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, Παναγιώτη Μηταράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μαυρουδή Βορίδη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.