Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι λέει η ανακοίνωση

Στη Βουλή η διϋπουργική σύσκεψη για τη Μάνδρα μετά την απειλή για βόμβα στο Υπ. Εσωτερικών

Η σημαντική για τους κατοίκους της Μάνδρας διϋπουργική σύσκεψη που θα γινόταν στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν προφανώς ο στόχος των αγνώστων που απειλούν με βομβιστική επίθεση το κτίριο του υπουργείου. Παρ' όλα αυτά η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της Βουλής μετά την εκκένωση του Υπουργείου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών:

Λόγω έκτακτου κωλύματος η διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή: του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη. Του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη. Του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννη Καπάκη, των Δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή και συγκεκριμένα στην αίθουσα 227 στο 2ο όροφο στις 12 το μεσημέρι και όχι στο Υπουργείο Εσωτερικών, στις 11:30 π.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.