Στη Βουλή η συζήτηση για το #Metoo – «Εκεί θα τα πούμε όλα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή η συζήτηση για το #Metoo – «Εκεί θα τα πούμε όλα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών, αναμένεται να συζητηθεί το ελληνικό «MeToo», όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ισχυρίστηκε η κ. Πελώνη, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις «αποτρόπαιες αυτές πράξεις», ενώ η κυβέρνηση «στηρίζει και παροτρύνει όποιον θέλει να σπάσει τη σιωπή».

Έτσι, ζήτησε συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη «για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου, γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Σε μια πρώτη αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως είναι «καλοδεχούμενη» η συζήτηση στα Βουλή, «εκεί θα τα πούμε όλα», ωστόσο όπως επισημαίνουν στην Κουμουνδούρου η κατηγορία προς τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι το Μαξίμου επί δύο εβδομάδες συγκάλυπτε, παρά τις καταγγελίες, την υπόθεση Λιγνάδη, ακόμη και με κίνδυνο να χαθούν κρίσιμα στοιχεία. Και επ’ αυτού λένε δεν έχουν δοθεί απαντήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter