Στη Βουλή οι εξηγήσεις Τουλουπάκη για το σκανδαλο Novartis

Στη Βουλή οι εξηγήσεις Τουλουπάκη για το σκανδαλο Novartis

Στη Βουλή όλα τα στοιχεία της δικογραφίας που αφορούν την έρευνα των Αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου για τους δικονομικούς χειρισμούς , και την τυχόν διάπραξη αδικημάτων, της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς για το σκάνδαλο της Novartis.

Τα διαβίβασαν οι Αντεισαγγελείς ΑΠ, Ε. Ζαχαρής και Λ. Σοφουλάκης οι οποίοι υπέβαλαν και αίτημα στην αρμόδια προανακριτική επιτροπή της Βουλής να τους αποστείλει και το υλικό που έχει συλλέξει στο πλαίσιο της δικής της παράλληλης έρευνας σχετικά και με τυχόν ευθύνες – ως τυχόν ηθικού αυτουργού- του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αρμόδιου για θέματα διαφθοράς , Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Ανάμεσα στα στοιχεία που έχουν διαβιβαστεί από τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς είναι και οι ανωμοτί εξηγήσεις που έδωσαν ενώπιον τους, εξεταζόμενοι δηλαδή ως ύποπτοι διάπραξης ποινικών αδικημάτων, η επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, και οι επίκουροι εισαγγελείς της, Χρήστος Ντζούρας και ο Στέλιος Μανώλης.

Και οι τρεις εισαγγελείς που ασχολούνται με το πολυσχιδές σκάνδαλο της Novartis. υπέβαλαν πολυσέλιδα υπομνήματα, στα οποία αρνούνται όλες τις κατηγορίες επισυνάπτοντας προς επίρρωσιν των ισχυρισμών τους και σειρά έγγραφων στοιχείων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter