Στη Βουλή το επικείμενο deal Μαρινάκη – Νοva

Στη Βουλή το επικείμενο deal Μαρινάκη – Νοva

Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου τo πολυσυζητημένο deal του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις πιστώτριες τράπεζες για την εξαγορά της Forthnet. 

Η συμφωνία έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί ο Β. Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το συνδρομητικό κανάλι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα εννέα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. 

Οπότε η ολοκλήρωση μίας τέτοιας συμφωνίας θα προκαλέσει συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και ανισονομίας στο ποδόσφαιρο. Hδη υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίες από ΠΑΕ και αναμένονται αντιδράσεις.

Οι πιστώτριες τράπεζες έχουν παραχωρήσει στην Αlter Ego δικαίωμα αποκλειστικής διαπραγμάτευσης το οποίο λήγει στο τέλος Οκτωβρίου. 

Η εταιρία του 52χρονου εφοπλιστή αναμένεται να καταβάλει στις τράπεζες το ποσό των 45 εκατ. ευρώ, ενώ η συμφωνία προβλέπει και διαγραφή δανείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της συμφωνίας για την εξαγορά της Nova από τον Μαρινάκη θα φέρουν στο κοινοβούλιο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επίκαιρη ερώτηση που θα καταθέσουν, ζητώντας από τους συναρμόδιους υπουργούς να πάρουν θέση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter