Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα του «τοξοβόλου»

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα του «τοξοβόλου»

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος του «τοξοβόλου του Συντάγματος», Γιάννης Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3, στην περιοχή Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, νοίκιαζε μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, η 26χρονη Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων, που είχαν στην κατοχή τους κατά τη σύλληψη, ο Μιχαηλίδης, η Βαλαβάνη και η 28χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία έχει καταδικαστεί ερήμην σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, η Αντιτρομοκρατική πληροφορήθηκε ότι η Βαλαβάνη εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό στην γειτονιά στα Πατήσια, όπου στήθηκε ενέδρα των αστυνομικών.

Το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης -καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει χρηματικό ποσό. Όπως είπε ο ιδιώτης, άγνωστος άνδρας, του τηλεφώνησε και έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα, όπου εμφανίστηκε φορώντας κουκούλα, που δεν επέτρεπε να δει καθαρά το πρόσωπό του και του έδωσε τα κλειδιά του διαμερίσματος με εντολή να πετάξει ό,τι υπήρχε μέσα και να το καθαρίσει πολύ καλά.

Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

(2) κάρτες μνήμης, με δύο (2) αντάπτορες,

κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM ,

πολυμηχάνημα – εκτυπωτής,

Tablet και (3) USB stick,

συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,

ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone ,

πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά,

φωτογραφίες ταυτότητας του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε,

πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.











Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter