Στη διάθεση του νοσοκομείου Θήρας ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος

Καθώς το υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμα τοποθετήσει  Εντεταλμένο Σύμβουλο για το Γ.Ν. Θήρας, ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος τίθεται στη διάθεση του υπουργείου να αναλάβει τη θέση αυτή αμισθί, έως το διορισμό νέου εντεταλμένου συμβούλου ή έως το τέλος της κρίσης.

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα

«Προς: Υπουργό Υγείας, κ. Κικίλια Βασίλειο

Κύριε Υπουργέ,

Δεδομένου ότι μέχρι τη στιγμή που συντάσσω την παρούσα επιστολή δεν έχω εντοπίσει ΦΕΚ διορισμού στο Δ.Σ. της ΑΕΜΥ Α.Ε.  Εντεταλμένου Συμβούλου για το Γ.Ν. Θήρας, μετά την παραίτηση του προηγούμενου σχεδόν προ τριμήνου και καθώς πληροφορούμαι από τα ΜΜΕ ότι το Υπουργείο Υγείας ζητά εθελοντές, σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος σχετικά με τον προαναφερόμενο διορισμό, τίθεμαι στη διάθεση του Υπουργείου να αναλάβω τη θέση αυτή ΑΜΙΣΘΙ, έως το διορισμό νέου εντεταλμένου συμβούλου ή έως το τέλος της κρίσης.

Επίσης, τίθεμαι στη διάθεση του υπουργείου για την εθελοντική κάλυψη οποιασδήποτε άλλης διοικητικής ή θέσης τεχνολογικής κατεύθυνσης του Γ.Ν. Θήρας, στην οποία μπορώ να συμβάλλω.

Πανοτόπουλος Χαράλαμπος

πρ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΑΕΜΥ Α.Ε.

& Εντεταλμένος Σύμβουλος Γ.Ν. Θήρας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.