Στη Διοίκηση της ΕΡΤ «χρεώνουν» την αποτυχία της Τρέμη

Στη Διοίκηση της ΕΡΤ «χρεώνουν» την αποτυχία της Τρέμη

Μπορεί με παλιά υλικά να μην μπορείς να φτιάξεις κάτι νέο, αλλά προφανώς η Διοίκηση της ΕΡΤ άλλα ήλπιζε με αποτέλεσμα να της χρεώνουν την πλήρη αποτυχία της νέας εκπομπής «10» της Όλγας Τρέμη με τη συμμετοχή του νεοφιλελεύθερου και ακραίου Ηλία Κανέλλη.

Τυχόν δικαιολογίες για την ανύπαρκτη τηλεθέαση του διδύμου έχουν εξανεμισθεί αφού πέραν των άλλων έχει επιχειρηθεί και η τεχνολογική αναβάθμιση της εκπομπής ενώ η ώρα παρουσίασης αποτελεί το φιλέτο της τηλεόρασης.

Η τηλεθέαση που κάνει είναι η χειρότερη στην ΕΡΤ, το συνολικό κόστος (αν και δεν το αναλαμβάνει βέβαια όλο η ΕΡΤ) είναι υπερβολικό και δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία ιδέα που θα μπορούσε να την αναβαθμίσει.

Δυσφορία επικρατεί και στο Μέγαρο Μαξίμου που δεν έχει καμία ιδιαίτερη αδυναμία στην ΕΡΤ, ωστόσο θα το προτιμούσε ως ένα ακόμα βραχίονα της προπαγάνδας ο οποίος όμως απορρίπτεται από το κοινό.

Το βράδυ της Τρίτης, 26/11/2019, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 2,1% στο σύνολο και το 1,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Και οι ευθύνες απ’ ότι μαθαίνουμε, δεν πέφτουν τόσο στον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Ζούλια όσο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Γαμπρίτσο ο οποίος έχει υπογράψει και για την εκπομπή.

Ακόμα περισσότερο όταν οι ίδιοι απαξίωναν στο παρελθόν την ΕΡΤ μέσω της χαμηλής τηλεθέασης.

Όλο και περισσότερο γίνεται σαφές ότι το πρόβλημα της εκπομπής ξεκινά από τους φθαρμένους παρουσιαστές, τόσο λόγω μνήμης όσο και λόγω ιδεολογικής και κομματικής τοποθέτησης στο παρελθόν.

Και με συνθήκες αγοράς, ότι αποτυγχάνει, αποσύρεται…

Πάντως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε άλλος ένα άριστος manager, επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα έχει αποδειχθεί αποτυχημένος, ιδιαίτερα μετά τον τόσο θόρυβο για τους διοικητές των νοσοκομείων.

Και εκεί είναι που το Μέγαρο Μαξίμου οργίζεται… γιατί δεν θέλει να αποδεχθεί τη δική του ευθύνη, αφού με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΕΡΤ υπάγεται άμεσα στον πρωθυπουργό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter