Στη φόρα τα μηνύματα του Μπέζος με την ερωμένη του – «Πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν» οι φωτογραφίες (Video)

Στη φόρα τα μηνύματα του Μπέζος με την ερωμένη του – «Πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν» οι φωτογραφίες (Video)

Εξίσου μεγάλο, με το ύψος των τραπεζικών του λογαριασμών, αποδεικνύεται το εξωσυζυγικό «ρεπερτόριο» για τον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου, τον Τζεφ Μπέζος, που πήρε διαζύγιο από την επί 25 έτη σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος.

Όπως έγινε γνωστό, ο CEO της Amazon είχε σχέση με την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, τουλάχιστον οκτώ μήνες πριν βγει δημοσίως το διαζύγιό του.

Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην εξωσυζυγική σχέση του Μπέζος δίνει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «The National Enquirer» που αποκάλυψε σειρά από «πιπεράτα» ερωτικά μηνύματα του πιο εύπορου ανθρώπου στον πλανήτη με την πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων και πιλότο ελικοπτέρων Σάντσεζ. Μάλιστα, υπάρχουν και ερωτικές «selfies» που αντάλλασσε το παράνομο ζευγάρι. Όπως αναφέρει το ίδιο περιοδικό, οι εικόνες είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν».

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία χώρισε ο Τζεφ Μπέζος

«Θέλω να σε μυρίσω», «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου», «Σ’ αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα», «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά… Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ’ αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Αυτά είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Μπέζος στη Σάντσεζ.

Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται σε κόντρα με τον Μπέζος, έσπευσε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις ευχόμενος «καλή τύχη» αλλά ήταν σαν να του λέει «καλά ξεμπερδέματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter