Στη φυλακή για διαρρήξεις πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο

Στη φυλακή για διαρρήξεις πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο

To δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο για τη χώρα μας, Ταριέλ Ζιντιρίδης, ο οποίος μετά την απολογία του σήμερα για συμμετοχή σε κύκλωμα που έκανε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαΐα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να μετέχει στο ίδιο κύκλωμα.

Στο κύκλωμα αποδίδονται 28 κλοπές ενώ τον πρωταθλητή τζούντο φέρεται να έκαψε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε ότι ήταν ενεργοποιημένο σε σημείο που πραγματοποιήθηκε κλοπή.

Ο ίδιος αρνείται ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι δικό του, ενώ κατηγορηματικά υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται.

Απολογούμενος αναφέρθηκε στις πολλές διεθνείς διακρίσεις του στο τζούντο εκπροσωπώντας τη χώρα μας ενώ η συνήγορος του προσκόμισε στον ανακριτή και σχετικό έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (κάτω).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωταθλητής υποστήριξε στην απολογία του ότι :

* Νιώθει Έλληνας και έχει μπει στη διαδικασία, μετά από 10 χρόνια και από τους τραυματισμούς του, να επανέλθει στον πρωταθλητισμό.

* Τα χρήματα που κέρδισε από τον πρωταθλητισμό, τα έχει επενδύσει στη Γεωργία και δεν έχει ανάγκη να κάνει κλοπές.

* Δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται οι περιοχές στις οποίες έχει δράσει το κύκλωμα. Από τους συγκατηγορούμενους του παραδέχτηκε ότι γνωρίζει μόνο τον 27χρονο, καθώς όπως είπε είναι φίλος και συναθλητής και τον προπονεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter