Στη φυλακή ο Αριστόβουλος Πετζετάκις

Στη φυλακή ο Αριστόβουλος Πετζετάκις

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια ο Αριστόβουλος Πετζετάκις που κατηγορείται για τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία Λεονάρδου Σίτινα στο Καβούρι

Πιθανή η κατάθεση προσφυγής κατά της απόφασης από τον συνήγορο του φερόμενου ως δράστη, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο 23χρονος, υποστήριξε ότι χτύπησε το θύμα αμυνόμενος και του έδωσε μια γροθιά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, το θύμα τον πλησίασε και τον έβρισε. Τότε ο 23χρονος, όπως εμφανίζεται να έχει καταθέσει στην ανακρίτρια, ζήτησε από τον επιχειρηματία να σοβαρευτεί. Αντί αυτού όμως, εκείνος φέρεται να του δάγκωσε το χέρι.

Τότε, όπως είπε ο φερόμενος ως δράστης, τον χτύπησε με γροθιά κι εκείνος έπεσε ανάσκελα στο γρασίδι. Ο 23χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι μετά το περιστατικό το θύμα αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απέδωσε την κατάληξη του θύματος στη χρήση αλκοόλ.

«Είναι μια σκληρή κρίση για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο. Πρόκειται για μια σωματική βλάβη από αμέλεια δικαιολογημένη από τη συμπεριφορά του θύματος» δήλωσε ο συνήγορος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter