Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι

Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι, (είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού), ο οποίος συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας   πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία.

Ο 45χρονος κατηγορείται ως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017 και πρόσφατα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα πυρά του 45χρονου είχε σκοτωθεί ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης. Ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter