Στη φυλακή οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο συλληφθέντες, το περασμένο Σάββατο, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Και οι δύο αρνήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Δείτε επίσης: Απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Ο ένας εκ των δύο, ο 41χρονος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή το στη ληστεία στον Χολαργό και στην συμμετοχή στην οργάνωση και επικαλέστηκε πως το μοναδικό στοιχείο που τον εμπλέκει αφού δεν έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό ή αποτυπώματα, είναι ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική σε βάρος του.

Δείτε επίσης: Η ΕΛΑΣ έριξε κρότου – λάμψης μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης Κ. Παπαδάκης, υποστήριξε ότι ο εντολέας του (ο δεύτερος κατηγορούμενος , ο 45χρονος) αρνείται τις κατηγορίες και περιμένει να ολοκληρωθούν οι έρευνες για να επανέλθει με ολοκληρωμένο απολογητικό υπομνημα.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο εντολέας του δεν γνώριζε το περιεχόμενο των σακιδίων μέσα στα οποία βρέθηκε οπλισμός.

«Η Αντιτρομοκρατική – τόνισε ο γνωστός δικηγόρος- έχει ανάγκη από επιτυχίες γιατί αυτή είναι που παρατηρούσε επί σειρά ετών τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Σε αυτή την υπόθεση ειναι πολλά τα κεράσια και μικρό το καλάθι».