Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Μιχαλολιάκος – Αμετανόητος στη φασιστική/ναζιστική ιδεολογία του (Video)

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Μιχαλολιάκος – Αμετανόητος στη φασιστική/ναζιστική ιδεολογία του (Video)

Το αφήγημά του συνεχίζει ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μετά την απόφαση του Εφετείου.

Ο ίδιος δεν ήταν στην αίθουσα αλλά στο σπίτι του όπου και επέστρεψε μετά τη δήλωσή του. Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου θα πρέπει να παραδοθεί ή να συλληφθεί καθώς η απόφαση ήταν σαφής: Κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών κατόπιν συγχώνευσης.

Ο ίδιος δήλωσε αμετανόητος και περήφανος στις φασιστικές/ναζιστικές ιδέες του δηλώνοντας μάλιστα πως θα δικαιωθούν από την ιστορία και τον ελληνικό λαό:

«Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό.

Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ».

https://www.youtube.com/watch?v=_5qvMT2ziuQ

Σημειώνεται ότι στις φυλακές οδηγούνται εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, οι:

Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιοπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούση, Αντώνης Γρέγος, Νικος Μίχος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Την άγουσα για την φυλακή θα πάρουν και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζης, αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. 

Συνολικά από τους 50 κατηγορούμενους οι 38 θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter