Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» η επίσημη παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες»

Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» η επίσημη παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες»

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διοργανώνουν την επίσημη παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες» σε εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Αντίρριο, στον εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».

Η Ειδική Σειρά EUROPA εκδίδεται κάθε χρόνο στις 49 χώρες μέλη της PostEurop με κοινή θεματολογία. Το θέμα της φετινής έκδοσης, για όλες τις χώρες – μέλη, είναι οι Γέφυρες και η ελληνική έκδοση EUROPA 2018 αποτελείται από ένα διπλό γραμματόσημο με τις γέφυρες Ρίου –Αντιρρίου και Πλάκας.

Στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται Φιλοτελική Έκθεση με θέμα «Ταχυδρομικές Γέφυρες Αιτωλοακαρνανίας-Αχαΐας» από τη Φιλοτελική Εταιρία Αγρινίου και τη Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών που θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες» και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα λειτουργήσουν ειδική αναμνηστική σφραγίδα το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο προσωρινό Ταχυδρομικό Κατάστημα στο χώρο της Έκθεσης, από ώρα 11:00 έως 15:00.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της Φιλοτελικής Έκθεσης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν ειδικά φιλοτελικά προϊόντα.

1. Μεμονωμένα προσωπικά γραμματόσημα

Πρόκειται για δυο προσωπικά γραμματόσημα, με το λογότυπο της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου και το λογότυπο της Φιλοτελικής Ένωσης Πατρών και διατίθενται μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση επιστολών πρώτης μονάδας βάρους εξωτερικού (0,90€).

2. Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι

Πρόκειται για φακέλους που έχουν εικονογράφηση σχετική με το θέμα και διατίθενται προς πενήντα λεπτά (0,50 €)

3. Σετ τριών Ειδικών Αναμνηστικών Εικονογραφημένων Φακέλων

Οι δυο φάκελοι έχουν επικολλημένο το μεμονωμένο προσωπικό γραμματόσημο, ο πρώτος με το λογότυπο της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου και ο δεύτερος με το λογότυπο της Φιλοτελικής Ένωσης Πατρών. Ο τρίτος φάκελος έχει επικολλημένο το γραμματόσημο από την Ειδική Σειρά Γραμματοσήμων “EUROPA 2018 – Γέφυρες» με την παράσταση της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, αξίας 0,90€. Όλοι οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι με την αναμνηστική σφραγίδα της Φιλοτελικής Έκθεσης.

Έχουν εκδοθεί διακόσια πενήντα (250) σετ, με ταυτάριθμη αρίθμηση των φακέλων και διατίθενται προς τέσσερα ευρώ (4,00 €) ανά σετ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter