Στη Λάρισα συνελήφθησαν οι γονείς που άρπαξαν τα παιδιά τους από τους παππούδες τους στην Κρήτη

Στη Λάρισα συνελήφθησαν οι γονείς που άρπαξαν τα παιδιά τους από τους παππούδες τους στην Κρήτη

Στη Λάρισα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο γονείς που κατηγορούνται για αρπαγή των ανήλικων παιδιών τους

Τα ίχνη των τεσσάρων παιδιών είχαν χαθεί από χθες, όταν οι δύο γονείς σε μία από τις επισκέψεις που είχαν δικαίωμα, σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης να κάνουν στα παιδιά τους, τα πήραν χωρίς να επιστρέψουν στο σπίτι, ενώ δεν ενημέρωσαν ούτε τον παππού, την γιαγιά και τη θεία του 30χρονου πατέρα, οι οποίοι είχαν αναλάβει με εισαγγελική εντολή την επιμέλεια.

Μάλιστα εξ αρχής η αστυνομία δεν απέκλειε το ενδεχόμενοι το ζευγάρι να έφυγε από την Κρήτη με προορισμό την Αλβανία, τόπο καταγωγής της μητέρας, με τις υποψίες να επιβεβαιώνονται, καθώς αργά το απόγευμα του Σαββάτου, οι γονείς εντοπίστηκαν στη Λάρισα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ.

Μάλιστα, η μητέρα των παιδιών σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr ισχυρίστηκε ότι ολόκληρο το καλοκαίρι, η ίδια και ο σύζυγός της φρόντιζαν τα παιδιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, εις γνώση των ανθρώπων που είχαν την επιμέλειά τους.

Η 26χρονη μητέρα δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το αν είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της, ωστόσο αυτό αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από την δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες πρόνοιας.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και οι γονείς κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ στη Λάρισα.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter