Στη ΝΔ προσχωρεί ο Κατσιαντώνης

Στη ΝΔ προσχωρεί ο Κατσιαντώνης

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προσχωρεί ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Γ. Κατσιαντώνη στη ΝΔ.

Από τα τέλη Απριλίου, όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, επικρατούσε έντονη φημολογία πως ο κ. Κατσιαντώνης θα προσχωρήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Εντός της ημέρας θα διεξαχθεί η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου η προσχώρηση να επισημοποιηθεί, με τη ΝΔ να αριθμεί πλέον 77 βουλευτές.

Στην ανακοίνωσή του που έχει διαρρεύσει, ο κ. Κατσιαντώνης σημειώνει πως όλες οι «κεντρώες, προοδευτικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις» πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τη ΝΔ λόγω της «ανάγκης για μια γενναία πολιτική αλλαγή».

Η ανακοίνωση του Γ. Κατσιαντώνη

Είναι ανάγκη όλες οι κεντρώες, προοδευτικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, αλλά και όλοι οι πολίτες που ανήκουν στον χώρο αυτό και έχουν, πια, συνειδητοποιήσει την ανάγκη μια γενναίας πολιτικής αλλαγής, να συσπειρωθούν γύρω από τη μόνη δύναμη που μπορεί να την εκφράσει αποτελεσματικά. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική δεσμεύθηκα πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου, αλλά και στους πολίτες του Νομού Λάρισας, που με τίμησαν με την ψήφο τους, ότι θα κάνω πάντα αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου και αυτό που θεωρώ επωφελές για την Πατρίδα μας. Στη σύντομη εν Ελλάδι πολιτική μου διαδρομή, δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να πάω κόντρα σε κομματικές σκοπιμότητες, για να υπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον. Όπως δεν ήταν λίγες οι στιγμές που διαπίστωσα έκπληκτος να διαστρεβλώνονται οι απόψεις μου και να ερμηνεύονται κατά το δοκούν. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, κάποια δημοσιεύματα που με θέλουν όχι μόνον να είμαι έτοιμος να υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ακόμη και να προσχωρώ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Θεωρώ Εθνικά επιζήμια την συμφωνία που υπεγράφη με τα Σκόπια και θα ήμουν ο τελευταίος σε αυτή τη Βουλή που θα την υπερψήφιζε. Επιπλέον, η πορεία, οι αξίες και αρχές που υπηρετώ, δεν έχουν την παραμικρή συγγένεια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που εξαπάτησε τους πολίτες, έκανε χειρότερη τη ζωή τους και ζημίωσε τη χώρα.

Όπως δήλωσα και την ημέρα που ανεξαρτητοποιήθηκα από την Ένωση Κεντρώων, είχα και εξακολουθώ να έχω, τις ίδιες πολιτικές απόψεις που τοποθετούνται στο χώρο του προοδευτικού μεταρρυθμιστικού κέντρου και πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από δομικές μεταρρυθμίσεις, τόσο στην οικονομία και τη Δημόσια Διοίκηση, όσο και σε σειρά άλλων κρίσιμων τομέων, όπως ο χώρος της Παιδείας, της Αγροτικής πολιτικής, της Ομογένειας και της Υγείας.

Για να γίνουν πράξη οι αλλαγές αυτές, είναι ανάγκη όλες οι κεντρώες, προοδευτικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, αλλά και όλοι οι πολίτες που ανήκουν στον χώρο αυτό και έχουν, πια, συνειδητοποιήσει την ανάγκη μια γενναίας πολιτικής αλλαγής, να συσπειρωθούν γύρω από τη μόνη δύναμη που μπορεί να την εκφράσει αποτελεσματικά. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter