Στη ΝΔ τάζουν στρατιωτική θητεία με «πιστοποιητικά» μαγείρων και χειρισμού μηχανημάτων

Από το βήμα του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος περιέγραψε σε αδρές γραμμές το νέο κυβερνητικό σχέδιο για την στρατιωτική θητεία και αναφέρθηκε και στη διάρκειά της.

Όπως είπε, στα τέλη του χρόνου θα προωθηθεί το σχέδιο για τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει αύξηση της θητείας. 

Αναφερόμενος στα σχέδια του υπουργείου, είπε πως στόχος είναι οι νέοι οπλίτες να αποκτήσουν δεξιότητες και... πιστοποιητικά στο πλαίσιο της θητείας. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως θα αξιοποιηθούν τα καλύτερα μυαλά και οι οπλίτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια για την απόκτηση πιστοποιητικών για χρήση υπολογιστών, ξένων γλωσσών, χειρισμού ειδικών μηχανημάτων, μαγείρων και άλλων δεξιοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.