Στη Νέα Υόρκη ο Τάκης Θεοδωρικάκος στις 18 Σεπτεμβρίου και για την ψήφο των ομογενών

Για εξαήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ προετοιμάζεται ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Αναχωρεί για Νέα Υόρκη στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου να μετάσχει «σε συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου».

Η ομογένεια έχει πολλά να συζητήσει με τον Ελληνα υπουργό Εσωτερικών κατά την πολυήμερη παραμονή του στις ΗΠΑ (θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου 2019). Μην ξεχνάμε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος χειρίζεται, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της ψήφου του εξωτερικού, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Αντώνη Διαματάρη. 

 Το ενδιαφέρον επίσης είναι ότι, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά στον Τύπο, αναμένεται να βρεθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, για την 74η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει σημαντικές επαφές στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.