Στη Σάμο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον μεγάλο σεισμό

Στη Σάμο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον μεγάλο σεισμό

Κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τον βουλευτή Χίου και αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής, Α. Μιχαηλίδη και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Φ. Σέργη περιόδευσε στη νότια Χίο, στα χωριά Φλάτσια και Νένητα που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.

Συναντήθηκαν με τους Προέδρους τοπικών κοινοτήτων και επισκέφτηκαν σημεία που υπάρχουν ζημιές από καταρρεύσεις. Αναδείχθηκε η ανάγκη για άμεση στήριξη των κατοίκων για αποκαταστάσεις, καθώς και η επίσπευση των διαδικασιών για κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων επικίνδυνων κατασκευών.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο και του δήλωσε την συμπαράστασή του για την δοκιμασμένη πόλη της Σμύρνης. Έλαβε δε την διαβεβαίωση ότι η κοινότητα και οι εκκλησίες της περιοχής δεν επλήγησαν από τον σεισμό.

Επίσης, ο Α. Μιχαηλίδης, με την ιδιότητα του αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής, θα μεταβεί σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στη Σάμο, συμμετέχοντας στο κλιμάκιο τομεαρχών-βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα έχουν συναντήσεις με φορείς του νησιού και θα επισκεφτούν τις περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα από το σεισμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter