Στην ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας

Στην ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας

Την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Ο 36χρονος αμυντικός μετά από 11 χρόνια καριέρας στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναιτωλικό και αφού είχαν «ναυαγήσει» οι διαπραγματεύσεις με τους «βυσσινί». Τελικά ο Λαρισαίος άσος θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το άλογο στο στήθος, μετά από 18 χρόνια καθώς είχε κάνει στην ΑΕΛ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα (1998-2001).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μια μεταγραφή με πολλαπλή σημασία για την πρόσφατη ιστορία της και για το μέλλον της.

Μετά από μία διεθνή και εγχώρια καριέρα πολλών ετών επιστρέφει στην ΑΕΛ ο διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Ο Βαγγέλης Μόρας, μια προσωπικότητα που εκτός της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αξίας έχει να επιδείξει κι ένα παγκοσμίως αξιοζήλευτο κοινωνικό έργο (Save Moras), υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βαγγέλης Μόρας θα συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17:30 το απόγευμα στο AEL FC Arena μαζί με τους Raiko Milosavljevic, Nemanja Mladenovic, Hristofor Hubchev, Aleksandar Gojkovic και Παρασκευά Λυκούργο. (Θα απουσιάσει ο νεαρός τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος, καθώς ακόμα και σήμερα προπονείται στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα Κ-16)».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter