Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Μπεργκ είναι πληρωμένος και μίλησε παράνομα με άλλη ομάδα»

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Μπεργκ είναι πληρωμένος και μίλησε παράνομα με άλλη ομάδα»

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παναθηναϊκός σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Μάρκους Μπεργκ και πέρασε στην αντεπίθεση αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός κατέθεσε προσφυγή να μείνει ελεύθερος ζητώντας παράλληλα και τα λεφτά που του οφείλονται…

Η ΠΑΕ μάλιστα προχωράει σε καταγγελία στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα στην οποία τονίζει ότι ο Σουηδός είναι καλυμμένος οικονομικά και (κυρίως) ότι ενήργησε παράνομα μιλώντας με την Αλ Αΐν, πολύ πριν του το επιτρέψει το συμβόλαιο του μ τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε αρχικά ότι ο Μπεργκ δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, από τη στιγμή που του πλήρωσε τις προηγούμενες μέρες μέρος των χρημάτων που του όφειλε. Και διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή, καθώς έχει περιθώριο μέχρι τις 30 του μήνα, να του καταβάλλει και το τελευταίο μέρος που αφορά στη δόση Μαΐου, ύψους 250.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα το συμβόλαιο με τον Μπεργκ, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν είχε κανένα απολύτως δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα και όχι μόνο με την Αλ Αΐν, από τη στιγμή που δεν είχε ενημερωθεί και δεν είχε δώσει τη σχετική άδεια η ΠΑΕ. Ζητάει λοιπόν την διακοπή συμβολαίου του παίκτη καθώς και να αποζημιωθεί από τη ζημιά που της προκαλεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αν ο Μπεργκ δεν αλλάξει τακτική ή η αραβική ομάδα δεν καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση για την αποπληρωμή της ρήτρας των 5,2 εκατ ευρώ, η υπόθεση θα οδηγηθεί στην FIFA. Μια τέτοια εξέλιξη δεν βολεύει καμία πλευρά, αφού όποια κι αν είναι η απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, θα κάνει πολύ καιρό να εκδοθεί. Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ούτε οι «πράσινοι» θα πάρουν γρήγορα τα χρήματα που έχουν ανάγκη για να κινηθούν, ούτε ο Μπεργκ θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τους Αραβες, οι οποίοι είναι άγνωστο αν θέλουν να μπλέξουν σε ένα τέτοιο χρονοβόρο σίριαλ…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter