Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: Ζητά την επαναφορά των ποινών στον Γιαννακόπουλο

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: Ζητά την επαναφορά των ποινών στον Γιαννακόπουλο

Επιστολή στον εκτελεστικό διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την Τρίτη (13/11).

Είχε προηγηθεί καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague για τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί δωροδοκίας των δύο (Πατέρνικο, Ζαμόσκι) από τους τρεις διαιτητές του μεταξύ τους αγώνα, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής την περασμένη Παρασκευή (9/11).

Με την επιστολή αυτή, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τον Τζόρντι Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούρια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ., η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούρια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter