Στην αντεπίθεση οι διαιτητές στην Πορτογαλία: «Να αλλάξουμε παράγοντες στους συλλόγους μας με ξένους»

Στην αντεπίθεση οι διαιτητές στην Πορτογαλία: «Να αλλάξουμε παράγοντες στους συλλόγους μας με ξένους»

«Να αλλάξουμε παράγοντες στους συλλόγους μας με ξένους» απάντησε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής στο αίτημα της Μπενφίκα για ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα της χώρας.

Μόλις χθες (10/2) η Μπενφίκα ζήτησε από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να σφυρίζουν τα παιχνίδια τα δικά της αλλά και της μισητής αντιπάλου της Πόρτο, ξένοι διαιτητές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της χώρας και σήμερα (11/2) πήρε την απάντηση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή Λουσιάνο Γκονσάλβες που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στους «αετούς» της Λισαβόνας ότι καλό θα ήταν πριν τους διαιτητές να «φέρουμε και ξένους παράγοντες»! Σας θυμίζει μήπως… ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν με εκφοβίζουν τέτοια μηνύματα ή τηλεφωνήματα» δήλωσε σε αυστηρό τόνο ο Γκονσάλβες που απάντησε στο αίτημα της Μπενφίκα, επειδή η τελευταία είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία στο ντέρμπι κορυφής με την Πόρτο, όπου κι έχασε με 3-2!

«Στον κανονισμό προβλέπεται αυτή η πιθανότητα, αλλά επίσης θα είχε νόημα να αλλάζαμε παράγοντες με ξένους για τους συλλόγους μας στην Πορτογαλία» απάντησε κοφτά ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και πρόσθεσε: «Οι διαιτητές μας σφυρίζουν και σε άλλες χώρες. Έχουμε από τους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη. Το να ζητάμε να έρθουν ξένοι να σφυρίξουν τα παιχνίδια μας μόνο επειδή κάποιος το ζητάει, δεν έχει κανένα νόημα και είναι εντελώς αδικαιολόγητο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες και να φέρουμε από το εξωτερικό τις καλύτερες συμπεριφορές».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter