Στην Αθήνα ο Ολάντ… χωρίς να ρωτήσει τη Φώφη!

Στην Αθήνα ο Ολάντ… χωρίς να ρωτήσει τη Φώφη!

Μπορεί να μην ήταν τόσο δημοφιλής όσο ήταν πρόεδρος, μπορεί η σοσιαλδημοκρατία να ψάχνει σανίδα σωτηρίας, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ έρχεται στην Αθήνα… για να μας συγχαρεί!

Προσκεκλημένος –όπως αναφέρεται- του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου θα επισκεφτεί τον προσφυγικό καταυλισμό στον Ελαιώνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα και θα μιλήσει για την Σοσιαλδημοκρατία στην ΕΕ και τους νέους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Ο ίδιος δηλώνει πως θα έρθει να χαιρετίσει την επιτυχία της Ελλάδας μετά τα τόσα χρόνια λιτότητας, ενώ αναμένεται αύριο, Παρασκευή να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Τώρα τι απολογισμό θα κάνει για την σοσιαλδημοκρατία που συρρικνώνεται αφού ταυτίστηκε με τους συντηρητικούς και τα ‘κανε πλακάκια… δεν ξέρουμε!

Ούτε μπορούμε να τον ρωτήσουμε για τον όρο «πασοκοποίηση»* που έχει γίνει διεθνής και δηλώνει τον καταποντισμό ενός σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, όταν προγραμματικά γίνεται δεκανίκι της Δεξιάς.

Ενδεχομένως μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Σοσιαλδημοκρατίας και την αλλαγή πλεύσης που χρειάζεται αλλά σίγουρα η Φώφη θα κλείσει τ’ αυτιά της!

Όπως δεν ξέρουμε τι ευθύνες θα αποδεχθεί για τα τόσα χρόνια λιτότητας και το ότι η Γαλλία άφησε το Βερολίνο και τις τράπεζες να αλωνίζουν…

Όπως και να’χει το ενδιαφέρον είναι περισσότερο ιστορικό αφού θα είναι… κατόπιν εορτής!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μετά το εκτελεστικό απόσπασμα… 

Και για του λόγου το αληθές από την wikipedia:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter