Στην Αθήνα το φάιναλ φορ της Euroleague το 2020!

Στην Αθήνα το φάιναλ φορ της Euroleague το 2020!

Επιστρέφει στην Αθήνα, το 2020, το φάιναλ φορ της Euroleague! Μετά τη Βιτόρια (2019), τη «σκυτάλη» της διοργάνωσης της καταληκτικής φάσης του πρώτου τη τάξει ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος παίρνει η πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρισκόταν εδώ και δύο χρόνια σε διαπραγματεύσεις με τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου!

Η Ελλάδα και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, διεκδικούσαν ήδη από πέρυσι το φάιναλ φορ του 2019, όπως είχε αποκαλύψει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά εν τέλει η Euroleague αποφάσισε να το αναθέσει στους Βάσκους.

Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες ως προς το οικονομικό σκέλος, να εξασφαλιστούν δηλαδή οι πόροι της χρηματοδότησης, ώστε να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις οι δυο πλευρές.

Η Ελλάδα έχει διοργανώσει ήδη τρία φάιναλ φορ του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Συγκεκριμένα, το 1993 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το 2000 στην Πυλαία και στο ΟΑΚΑ το 2007.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter