Από την Εισαγγελία Διαφθοράς

Στην Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση της ακυρωθείσας αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού

Στη Βουλή διαβιβάζεται δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της ακυρωθείσας αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού (300.000 βλήματα τύπου 105 mm) από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού. 

Η επίμαχη δικογραφία διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών 

Κι αυτό καθώς η εισαγγελική έρευνα «σκόνταψε» πάνω στο όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, και ως ώφειλαν οι εισαγγελικές αρχές διαβιβάζουν αμελλητί τη δικογραφία στη Βουλή προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της απιστίας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που προηγήθηκε κλήθηκε να εξεταστεί ο φερόμενος ως μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως δεν δεν εμφανίστηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.