Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον #ΜένουμεΣπίτι

- H Coca-Cola Τρία Έψιλον μεταφέρει όλες τις εργασίες γραφείου και συναντήσεις της στο διαδικτυακό περιβάλλον

- Μέτρα πρόληψης και προφύλαξης σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδαςπου συμβάλλουν ουσιαστικά στη συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2020–Με βασική προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων της και των συνεργατών της καθώς και την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της δραστηριότητάς της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, λαμβάνεικάθε προληπτικό μέτρο για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι της εργάζονται σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στη συντονισμένη προσπάθεια της κοινωνίας μας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, όλοι οι εργαζόμενοι γραφείου της εταιρείας θα εργάζονται από το σπίτι για την επόμενη περίοδοενώ για τις ευπαθείς ομάδες το μέτρο αυτό ήτανήδη υποχρεωτικό. Επιπλέον, ενημερώνοντας τους συνεργάτες της η εταιρεία έχει μεταφέρει όλες τις συναντήσεις της στο διαδικτυακό περιβάλλον, αξιοποιώντας την διαθέσιμη τεχνολογία. Παράλληλα ακολουθούνται ειδικά πρωτόκολλά και μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στις παραγωγικές μονάδες και στη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σε μήνυμα του προς όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Παπαχρήστου τόνισε: «Αυτές τις στιγμές, κορυφαία μας προτεραιότητα παραμένει η υγεία όλων των ανθρώπων μας σε Ελλάδα και Κύπρο και η συμβολή στη συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του ιού.Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τους ανθρώπους μας για να αισθάνονται ότι η εταιρεία βρίσκεται πίσω τους και τους παρέχει ασφάλεια κάθε λεπτό, σε κάθε κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσαρμόσουμε τα μέτρα μας στις τρέχουσες εξελίξεις.Παραμένουμε αισιόδοξοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, να εξασφαλίσουμετην προστασία των ανθρώπων μας, τηνομαλή λειτουργία μας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.»

Προτεινόμενα tags:Coca-Cola Τρία Έψιλον, εξ αποστάσεως εργασία, κορωνοϊος, workfromhome, τηλεργασία, Μένουμε Σπίτι

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.