Στην Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Στην Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας.

«Είχα τη μεγάλη χαρά, σήμερα νωρίς το πρωί, να επισκεφθώ την κεντρική εγκατάσταση καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας και να συνομιλήσω με τους εργαζομένους για τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. Οι εργαζόμενοι του Δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη αυτές τις άγιες μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα. Ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους.

Είχα την ευκαιρία συνομιλώντας με τους εργαζομένους, να διαπιστώσω ότι ένα εξαιρετικά περίπλοκο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά στις προμήθειες, δεν επιτρέπει στους Δήμους να προμηθεύονται με την απαραίτητη ταχύτητα τα απολύτως βασικά, όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφάλειας, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αυτές είναι κάποιες από τις θεσμικές ατέλειες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν, έτσι ώστε το σύστημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να δουλεύει προς όφελος όλων. Και πρωτίστως, παρέχοντας στους εργαζόμενους, που επιτελούν αυτή την εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, την απαραίτητη ασφάλεια, ώστε να μην αισθάνονται ότι κάθε μέρα κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η υγεία τους.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα! Να έχουμε ένα καλό και ευτυχισμένο 2017 και πάντα αυτές τις άγιες μέρες χαράς, ευτυχίας και γαλήνης να μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη την υποστήριξή μας και την αγάπη μας.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους».

https://www.youtube.com/watch?v=6O0CWFfTev8

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter