Στην εφημερίδα του υφυπουργού Αντώνη Διαματάρη διαφημίζονται επίδοξοι καζινάδες του Ελληνικού

Στην εφημερίδα του υφυπουργού Αντώνη Διαματάρη διαφημίζονται επίδοξοι καζινάδες του Ελληνικού

Ο αρμόδιος επί των αποδήμων υφυπουργός Εξωτερικών, προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αντιμετωπίζει ως κουρελόχαρτα το Σύνταγμα αλλά και τον περιβόητο νόμο για το «επιτελικό κράτος» που τόσο πολυδιαφήμισε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο «Εθνικός Κήρυκας», στην εταιρεία του οποίου παραμένει CEO ο Αντώνης Διαματάρης, δημοσιεύει διαφημιστικές καταχωρήσεις που προβάλλουν τους… Μοϊκανούς του τζόγου που θέλουν να επενδύσουν στο έργο του Ελληνικού. Η Mohegan Gaming & Entertainment είναι μια εκ των διεκδικητικών της άδειας καζίνου στο Ελληνικό.

Επιπλέον, ο πρώην εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας καταπατάει απροκάλυπτα το ασυμβίβαστο για τα μέλη της κυβέρνησης καθώς παραμένει στη θέση του επικεφαλής εκτελεστικού διευθυντή CEO στην αμερικανική εταιρεία National Herarld Inc που εκδίδει τον «Εθνικό Κήρυκα».

Παράλληλα, σε προ ημερών, εντός Οκτωβρίου, φύλλο της αγγλόφωνης έκδοσης της εφημερίδας υπάρχει διαφημιστική καταχώρηση από τον ΕΟΤ, κάτι που σύμφωνα με τον νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη εμπίπτει στο ασυμβίβαστο και επιφέρει κυρώσεις.

Αναλυτικότερα, στην έρευνα του Documento που κυκλοφορεί αύριο, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ή online εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter