Στην Εισαγγελία η ΝΔ κατά Σκουρλέτη με αφορμή τις δηλώσεις για το διαγωνισμό της ΔΕΗ

Στην Εισαγγελία η ΝΔ κατά Σκουρλέτη με αφορμή τις δηλώσεις για το διαγωνισμό της ΔΕΗ

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η ΝΔ για τις δηλώσεις Σκουρλέτη για τον διαγωνισμό στη ΔΕΗ. Ζητά να διενεργηθεί έρευνα από τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα,την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου επισκέφτηκαν ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο τομεάρχης Ενέργειας ,Κώστας Σκρέκας. Την ενημέρωσαν για το περιεχόμενο των πρόσφατων δηλώσεων Σκουρλέτη προκειμένου όπως της ζήτησαν “να πράξει τα δέοντα”.

Σε σχετικό φάκελο που υπέβαλλαν στην Ξένη Δημητρίου περιλαμβάνεται το σύνολο των δηλώσεων του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη,ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ έκανε λόγο για “ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση” και “βαποράκια συμφερόντων”.

«Αυτοί που απαξίωσαν τη ΔΕΗ, που ζητούν, στο πρόγραμμά τους, την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παραδίδοντας τα δίκτυα της χώρας σε ιδιώτες, που ζητούν το ξεπούλημα των πάντων σε τιμή ευκαιρίας, προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων, εντός και εκτός Ελλάδας, ας μην υποκρίνονται, τώρα, ότι δήθεν κόπτονται για τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Όσο κι αν τους ενοχλεί στα σχέδιά τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση υπερασπίζονται τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter