Στην Εισαγγελία τρία νέα ύποπτα παιχνίδια!

Στην Εισαγγελία τρία νέα ύποπτα παιχνίδια!

Οι φάκελοι με τα ύποπτα στημένα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων δεν έχουν σταματήσει να έρχονται στα γραφεία της ΕΠΟ από την UEFA.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγο η ιστοσελίδα «Δίκη» ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών και προϊστάμενος Ποινικής Δίωξης Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο υπουργείο Εξωτερικών προς μετάφραση φάκελο της εταιρίας «Sportradar» (ερευνά παράνομο στοιχηματισμό σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και με την οποία συνεργάζεται και η Ελληνική Ομοσπονδία) με στοιχεία στοιχηματικής χειραγώγησης του αγώνα Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης (0-1), που διεξήχθη στις 9 Φεβρουαρίου 2019. Στο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Κ. Σιμιτζόγλου διερευνά σε ποινικό επίπεδο το ενδεχόμενο στοιχηματικής απάτης, όπως περιγράφεται στη σχετική έκθεση της εταιρείας.

Εκτός του αγώνα αυτού, στην Εισαγγελία έφθασαν από την ΕΠΟ και άλλοι δύο φάκελοι της «Sportrandar» με δύο αγώνες της Φούτμπολ Λιγκ. Πρόκειται για τους αγώνες Κέρκυρα – Παναχαϊκή (0-2) και Απόλλων Πόντου – Κισσαμικός (1-3) που διεξήχθησαν στις 5 Μαΐου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter