Στην Ελλάδα τα Ευρωπαϊκά μπιτς τένις του 2019 και 2020

Στην Ελλάδα τα Ευρωπαϊκά μπιτς τένις του 2019 και 2020

Στην Ελλάδα ανέθεσε η παγκόσμια ομοσπονδία την διοργάνωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπιτς τένις Ανδρών, Γυναικών και Juniors για το 2019 και το 2020, ενώ οι αντίστοιχες διοργανώσεις του 2021 και του 2022 ανατέθηκαν στην Βουλγαρία.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ΤΕ και η IΤF δείχνουν έμπρακτα την αναγνώριση στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τένις και της βουλγαρικής ομοσπονδίας για την σημαντική ανάπτυξη που έχει το τένις στις χώρες μας. Παράλληλα, η επίσημη ανακοίνωση ανάθεσης των τεσσάρων διοργανώσεων έρχεται ως επιστέγασμα μιας σημαντικής συνεργασίας που έχουμε ξεκινήσει και υλοποιούμε με τις χώρες των Βαλκανίων και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τις αδελφές χώρες Βουλγαρία και Σερβία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς.

Από την δική του μεριά, ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας, Στέφαν Τσβέτκοφ, τόνισε: «Η συνεργασία των Βαλκανικών χωρών έχει μεγάλη σημασία σε όλους του τομείς και ιδιαίτερα στον Αθλητισμό. Το τένις πρωτοστατεί στην Βαλκανική και με την συνεργασία όλων μας θα μεγαλουργήσει».

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς τένις 2019 θα διεξαχθεί στην Κρήτη από 2/9 έως και 8/9/2019, στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, στην Χερσόνησο.

Πέρυσι διεξήχθη στην Τζουλμάρα της Λετονίας από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου και η Ιταλία ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια. 

Νικητές στο διπλό ανδρών ήταν οι Γάλλοι Ματιέ Γκουεγκάνο και Τεό Ιριγκαραϊ, στο διπλό γυναικών οι Ιταλίδες Σοφία Κιμάτι και Φλαμίνια Ντάινα (χωρίς να χάσουν σετ σε τέσσερις ημέρες!), ενώ στο μικτό επικράτησαν οι Ιταλοί Μικέλε Καπελέτι και Τζούλια Γκασπάρνι. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter