Στην εντατική για προληπτικούς λόγος ο Λουκάς Παπαδήμος

Στην εντατική για προληπτικούς λόγος ο Λουκάς Παπαδήμος

Σε δωμάτιο της εντατικής παραμένει, όμως για προληπτικούς λόγους, ο Λουκάς Παπαδήμος. Χθες υπεβλήθη σε χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων που προκλήθηκαν από την έκρηξη του φακέλου-βόμβα σε μηρό, κοιλιά και θώρακα. 

Τόσο η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, όσο και των συνεργατών του, που επίσης τραυματίστηκαν, είναι καλή και δεν εμπνέει κάποια ανησυχία στους γιατρούς. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος σήμερα μάλλον θα μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας και θα παραμείνει στον Ευαγγελισμό. 

Αργότερα αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν. 

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι πραγματικό φρούριο από τα μέτρα ασφαλείας.

Επίσκεψη Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  μετέβη τον Ευαγγελισμό προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Λ. Παπαδήμου, μετά από τη χθεσινή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού με παγιδευμένο φάκελο.

Χθες μετά τη μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου στο νοσοκομείο εκδόθηκε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σύμφωνα με το οποίο:

«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Μετά την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους».

Η… γκάφα του Ευαγγελισμού

Αξίζει να σημειωθεί για τους πιο… παρατηρητικούς πως το νοσοκοεμίο «Ευαγγελισμός» έχει πραγματοποιήσει μία μικρή «γκάφα» καθώς το ιατρικό ανακοινωθέν ξεκινά λέγοντας «Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος…». Το θέμα είναι πως η επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό συνέβη στις 18.30.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η λάθος ώρα στο ιατρικό ανακοινωθέν οφείλεται στο γεγονός ότι τα ρολόγια του νοσοκομείου δεν έχουν αλλάξει ώστε να ακολουθούν την θερινή ώρα, με αποτέλεσμα να δείχνουν μία ώρα πίσω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter