Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κασιδιάρης για το εθνικιστικό του παραλήρημα

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κασιδιάρης για το εθνικιστικό του παραλήρημα

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει ο πρόεδρος της Βουλής τον Ηλία Κασιδιάρη για το εθνικιστικό παραλήρημα στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων στις 17/1/2018.

Με επιστολή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο ΠτΒ σημειώνει πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής προέβη σε ένα εθνικιστικό – διχαστικό παραλήρημα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, να διακόψει τη συνεδρίαση. Στην επιστολή συμπεριλαμβάνει και το αντίστοιχο σημείο των πρακτικών, όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής αποκαλούσε τον Νίκο Κοτζιά «παχύδερμο» και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και «ανθελληνικά σκουπίδια». «Όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες!», ήταν ένα ακόμα σημείο από το διχαστικό κρεσέντο του υπόδικου χρυσαυγίτη.

Με βάση τα παραπάνω, ο ΠτΒ ζητά την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας προκειμένου να εισηγηθεί για το αν οι παραπάνω εκφράσεις αποτελούν αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ρητορική μίσους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter