Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το θέμα της κολχικίνης – Τι είπε η Σακοράφα

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το θέμα της κολχικίνης – Τι είπε η Σακοράφα

Το θέμα της κολχικίνης του οποίου την έκταση αλλά και το σκοτεινό παρασκήνιο αποκάλυψε το Documento, έθεσε η Μαρία Σακοράφα κατά την τοποθέτησή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε στην κολχικίνη και τα θετικά αυτής ευρήματα για ασθενείς με κορονοϊό τα οποία έχουν προκύψει από τις επιστημονικές κλινικές μελέτες ενώ σε αντιδιαστολή έθεσε ορισμένες δηλώσεις επιστημόνων που είπαν ότι η χορήγησή της δεν θα προσφέρει και πολλά πράγματα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η κ. Σακοράφα μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που συνεκλήθη μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Δεκέμβριο σχετικά με το διπλό σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων, ζητάει από την κυβέρνηση σαφείς απαντήσεις για το φτηνό αυτό φάρμακο που πρόσφατα εγκρίθηκε η εισαγωγή του στο θεραπευτικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν τελικά θα δώσουν όντως μια απάντηση – και δη πειστική – για το ζήτημα ο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, κι ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάστε σχετικά: Πανδημία συμφερόντων και κολχικίνη

Διαβάστε σχετικά: Ποιοι και γιατί σαμποτάρισαν την κολχικίνη;

Διαβάστε σχετικά: Ζαν-Κλοντ Ταρντίφ: Η κολχικίνη είναι ένα φτηνό φάρμακο που σώζει ζωές

Διαβάστε σχετικά: Ο καθηγητής Δευτεραίος επιβεβαιώνει πλήρως την αποκαλυπτική έρευνα του Documento για την κολχικίνη 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter