Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης σήμερα η νεκροτομή του Βασίλη Μάγγου

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης σήμερα η νεκροτομή του Βασίλη Μάγγου

Παρουσία εισαγγελέα θα γίνει σήμερα, μετά από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 27χρονου Βασίλη Μάγγου, που πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι του.

Η διαδικασία θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 27χρονου, παρά την επιθυμία της οικογένειας να γίνει στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου καταγγέλλει: «Τον τιμωρούν και μετά θάνατο»

Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα δεν λειτουργεί νεκροτομείο και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταφορά της σορού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όμως, η οικογένεια του νεκρού έψαξε και ενημερώθηκε πως θα υπάρχει ιατροδικαστής διαθέσιμος για να κάνει τη νεκροτομή στη Λάρισα.

Ο Βασίλης Μάγγος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, αφού χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς στις 14 Ιουνίου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης στους συλληφθέντες της μαζικής διαδήλωσης της προηγούμενης μέρα ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ-Lafarge και της δημιουργίας εργοστασίου SRF από τον δήμο Βόλου.

Στη συνέχεια βασανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον μετέφεραν αλλά τον άφησαν να φύγει, επειδή διαπίστωσαν πως θα έπρεπε να τον πάνε στο νοσοκομείο, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά, είχε σπασμένα πλευρά, αίσθημα ασφυξίας και θλάση στο συκώτι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter