Στην Καλόλιμνο διανυκτέρευσε ο αρχηγός ΓΕΣ

Σήμερα το πρωί Μεγάλη Παρασκευή έγινε με την παρουσία του η έπαρση της ελληνικής σημαίας στο ακριτικό νησί.

Στο φυλάκιο της ακριτικής Καλόλιμνου με τα στελέχη του διανυκτέρευσε τη Μεγάλη Πέμπτη ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στο πλαίσιο της περιοδείας του σε σχηματισμούς, μονάδες και φυλάκια ανά την επικράτεια όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα για την ανταλλαγή ευχών εν όψει του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο αρχηγός ΓΕΣ ξεκίνησε την περιοδεία του από τη Θράκη όπου επισκέφθηκε το ΕΦ 1, το φυλάκιο στη Γέφυρα Κήπων και το στρατόπεδο «Κυρούδη» στη Νέα Σάντα Ροδόπης (1ο ΛΒ/ΚΕΕΔ). Συνέχισε την περιοδεία του επισκεπτόμενος τα φυλάκια Ψαρών, Αγαθονησίου, Ψερίμου καθώς και το προσωπικό του 5ου ειδικού τάγματος εθνοφυλακής στην Κω, που επιβαίνει στην κανονιοφόρο «ΜΑΧΗΤΗΣ».

Ο αρχηγός ΓΕΣ ξεκίνησε την περιοδεία του τη Μεγάλη Δευτέρα οπότε επισκέφθηκε μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (791 ΤΕΦ, 725 ΤΜΧ, 745 ΒΜΧ, 784 ΤΜΕ, 306 ΣΠ, ΤΥΛΠ) και το ΤΕΝΞ.

Τη Μεγάλη Τρίτη επισκέφθηκε τη διοίκηση κέντρων Εκπαίδευσης στην Τρίπολη και το κέντρο εκπαίδευσης Εφοδιασμού- Μεταφορών στη Σπάρτη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, την 13η διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων, τη στρατονομία και τη στρατιωτική σχολή ξένων γλωσσών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.