Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Στην Κίνα η 9η διάσκεψη των BRICS

Λιγότερες από 30 ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή της 9ης διάσκεψης της ομάδας χωρών BRICS που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην κινεζική πόλη Σιαμέν.

Ο ρόλος της ομάδας χωρών BRICS στην παγκόσμια διακυβέρνηση, η πορεία αβεβαιότητας της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και τα εμπόδια της παγκοσμιοποίησης, θ’ αποτελέσουν κεντρικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της διάσκεψης.

“BRICS: ισχυρή συνεργασία για ένα λαμπερό μέλλον,” είναι ο γενικός τίτλος των εργασιών, με την συμμετοχή των ηγετών της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας, αλλά και της Νότιας Αφρικής.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή πόλη Σιαμέν, της επαρχίας Φουτσιάν, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Κίνας, από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην ομάδα αυτή χωρών, συμμετέχουν αναπτυσσόμενες οικονομίες, ενώ εξελίσσεται σε μία ομάδα που εκπροσωπεί τις χώρες που αναπτύσσονται οικονομικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.