Στην Κωνσταντινούπολη η Μέρκελ αμέσως μετά τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη

Στην Κωνσταντινούπολη η Μέρκελ αμέσως μετά τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη

Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί τον Ερντογάν «απομονωμένο» αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι μόνον στο μυαλό του Έλληνα πρωθυπουργού…

Μετά την επίσκεψη του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη -πριν λίγες ημέρες- όπου εκτός από τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασαν και τον αγωγό TurkishStream, σειρά έχει η Γερμανίδα καγκελάριος.

Η Άνγκελα Μέρκελ η οποία θα συναντήσει και θα μιλήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα μεταβεί λίγες ημέρες μετά, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Σύμφωνα με τον Γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέφεν Ζάιμπερτ, οι δύο ηγέτες θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ θα εγκαινιάσουν και το νέο Campus του Γερμανο-τουρκικού Πανεπιστημίου.

Ακόμη, η κ. Μέρκελ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, κατόπιν πρόσκλησης του Γερμανο-τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και με εκπροσώπους της τουρκικής Κοινωνίας των Πολιτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter