Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Στην Λακωνία ψάχνουν τον Σώρρα οι αρχές - Περιμένουν ένα λάθος του

Το “μοιραίο” λάθος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, που θα τους οδηγήσει στα χέρια των αρχών, αναμένει η ΕΛΑΣ, που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, στην ΕΛΑΣ φτάνουν καθημερινά πληροφορίες από πολίτες που υποστηρίζουν πως “είδαν” τον Αρτέμη Σώρρα σε περιοχές της Αττικής, όμως οι αρχές εκτιμούν πως βρίσκεται στην Πελοπόννησο. Μάλιστα, κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας πραγματοποίησε έρευνες το προηγούμενο τριήμερο σε αγρόκτημα στη Λακωνία, έξω από τη Σπάρτη, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι φιλοξενείται το ζεύγος Σώρρα, και παρακολουθούσε διακριτικά τις δραστηριότητες της οικογένειας που ίσως τους οδηγούσαν στον καταζητούμενο.

Ωστόσο, οι έρευνες έπεσαν στο κενό, με τους αστυνομικούς να παραμένουν στην περιοχή και να εξετάζουν στελέχη του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», αναζητώντας πληροφορίες για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από το βίντεο που είχε αναρτήσει, έχει κολλήσει διότι, προς το παρόν, η ποινή του δεν δικαιολογεί την άρση απορρήτου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.