Στην …ντουλάπα και η σχολή αστρολογίας

Στην …ντουλάπα και η σχολή αστρολογίας

Οι αστρολόγοι μάλλον είχαν ανάδρομο… Ερμή και έτσι η χαρά για την πιστοποίηση της λειτουργίας Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας δεν κράτησε ούτε τρεις μέρες. 

Μετά την διαδικτυακή κατακραυγή ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον οργανισμό πιστοποίσης ΕΟΠΠΕΠ, να ανακαλέσει την άδεια στο συγκεκριμένο “εργαστήρι”.

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο αναφέρει:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)-πρόκειται για οργανισμό αυτόνομο εποπτευόμενο από το Υπουργείο-σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τον διακριτικό τίτλο «Εναλλακτική Παιδεία» το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργία και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης. Κάλεσε επίσης σε άμεση συνάντηση στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ». 

https://www.facebook.com/astropaideia/posts/1912523228991456:0

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter