Στην ...ντουλάπα και η σχολή αστρολογίας

Οι αστρολόγοι μάλλον είχαν ανάδρομο... Ερμή και έτσι η χαρά για την πιστοποίηση της λειτουργίας Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας δεν κράτησε ούτε τρεις μέρες. 

Μετά την διαδικτυακή κατακραυγή ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον οργανισμό πιστοποίσης ΕΟΠΠΕΠ, να ανακαλέσει την άδεια στο συγκεκριμένο "εργαστήρι".

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο αναφέρει:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)-πρόκειται για οργανισμό αυτόνομο εποπτευόμενο από το Υπουργείο-σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τον διακριτικό τίτλο «Εναλλακτική Παιδεία» το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργία και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης. Κάλεσε επίσης σε άμεση συνάντηση στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ». 

Με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αστροπαιδεία, το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην...

Posted by Astropaideia - Αστροπαιδεια on Mittwoch, 29. März 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.