Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει», στην Αγ. Παρασκευή και στην Κυψέλη στέλνουν τα ΜΑΤ

Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει», στην Αγ. Παρασκευή και στην Κυψέλη στέλνουν τα ΜΑΤ

Η νέα πλατεία Ομονοίας παραδόθηκε στους πολίτες, με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να πρωτοστατεί σε μία φιέστα κατά την οποία δεν φαίνεται να τηρήθηκαν τα μέτρα κοινωνικης αποστασιοποίησης…

Οι εικόνες από τα εγκαίνια της νέας πλατείας στην Ομόνοια «παίζουν» σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία δίνουν βάση στη φιέστα που στήθηκε από τη δημοτική αρχή, δίχως ωστόσο να θίγεται η παρουσία υπεράριθμων πολιτών, που μάλιστα φρόντισαν να έρθουν πιο κοντά απ’ ότι ορίζουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σε αυτή την πλατεία υπήρξαν χαρές, χειροκροτήματα και επιφωνήματα ενθουσιασμού. Σε άλλες, όπως της Αγίας Παρασκευής για παράδειγμα, εκεί όπου δεν υπήρχε στο «κάδρο» ο Κώστας Μπακογιάννης ή κάποιος προερχόμενος από την ευρύτερη «γαλάζια» οικογένεια, υπήρξαν εντάσεις, με τα ΜΑΤ να εμφανίζονται για να… τηρήσουν την τάξη, κάτι που συνέβη και στον Άγιο Γεώργιο στην Κυψέλη.

«Φαίνεται τελικά ότι ο κορονοϊος κολλάει στην Αγ Παρασκευή, κολλάει στην Κυψέλη, αλλά όχι έξω από το Μαξίμου και στην Ομονοια όταν είναι για φιέστα. Όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε για την πανδημία…», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπεράριθμη παρουσία πολιτών στην Ομόνοια.

https://www.facebook.com/1189587896/videos/10222059334890964

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter